top of page

Makesomemusic is still alive ;-)


Content

De afgelopen tijd is er veel content geplaatst op de website van Makesomemusic. Ook zijn er een aantal lessen opnieuw bewerkt.

De komende tijd zullen de lessen daar waar nodig voorzien worden van extra info via de download button of de video's worden voorzien van extra info zodat het oefenen nog beter zal gaan.

Voor het najaar staan nu de volgende pakketten gepland:

  1. Akkoorden

  2. Toonladders

  3. Elektrische gitaartechnieken

Ook zal er in het najaar nieuwe songs worden toegevoegd aan de categorie seizoen (Sinterklaas en Kerst) . Ook worden er dan weer nieuwe nummers toegevoegd voor de ukelele spelers onder ons.


Kampvuur pakket

Momenteel wordt er een opzet gemaakt voor een 'Kampvuur pakket' . Het is de bedoeling dat er 'meezing liedjes' in komen te staan. Tekst met akkoorden met daarbij een videolink naar veel voorkomende slagjes en diverse tips.

Als je een leuk idee hebt welk nummer toegevoegd moet worden, geef dit dan door via:

info@makesomemusic.nlGuitar Pro

Als je het prettig vindt om via tabs te spelen dan is het programma GuitarPro echt te gek om te gebruiken. Ik heb nog een paar codes over waarmee je met 50% korting dit programma kan aanschaffen.

Klik op onderstaande afbeelding om naar de website te gaan om een indruk te krijgen.


Ukelele

De ukelele lessen worden steeds populairder. Ook hiervoor ben je bij Makesomemusic aan het juiste adres. Wat leer je allemaal:

  • diverse slagjes

  • akkoorden

  • veel gebruik van songs (speciaal voor de ukelele)

  • tokkelpatronen

Supertof om te spelen. Voordeel is dat de akkoorden wat makkelijker te pakken zijn. Je hebt minder snaren en bovendien je stopt de ukelele bij wijze van spreken in je 'broekzak' :-). Heb je interesse, neem dan met mij contact op.39 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

2 Comments


Lekker bezig Pascal!

Like
pascalblmrs0
pascalblmrs0
Jun 27, 2023
Replying to

Thnx John 😀

Like
bottom of page